Op het Gouvernement – 09 november 2017

Tijdens de opening van het feestjaar Tegelen en Steyl 200 jaar bij NL op 24 februari, heeft Gouverneur Theo Bovens de eerste Tegelen-ring uitgereikt gekregen. Deze speciale uitvoering was in standaard maat, maar door Boermans Juwelier is toen direct de juiste ringmaat van de Gouverneur afgenomen.

Nu het feestjaar ten einde loopt, is een delegatie van het bestuur van Tegelen.NL op het Gouvernement in Maastricht op bezoek gegaan, om de Gouverneur de Tegelen-ring in de juiste maat te overhandigen. Hij was wederom erg vereerd met het ontvangen van dit bijzondere exemplaar van de Tegelen-ring.

Ook was hij erg onder de indruk van de vele activiteiten die dit jaar zijn georganiseerd onder de vlag van Tegelen.NL en nog meer van de vele bezoekers van deze activiteiten. Hij deelt de verwachting en hoop van het bestuur dat deze activiteiten een terugkerend karakter zullen hebben en zo een stimulans blijven voor Tegelen en Steyl.

De Tegelen-ring is voor iedereen nog steeds te verkrijgen bij Boermans Juwelier. http://boermansjuwelier.nl/nl/tegelen-ring